Deputetët e ardhshëm - shoferë maunesh, parukiere e teknikë pulti

Dajversiti.

puritanizem intelektualist

Zbulohen “Armiqtë e Shqipërisë” qe po mbajnë ngrehur çadrën e PD-së

Disa turistë tajvanezë kanë qenë ata që kanë protestuar sot së bashku me qytetarët opozitarë që kërkojnë zgjedhje të lira dhe lista te hapura.

Jo, i dashur kapo, jo. keta jane delegazioni i partise demokratike te tajvanit te drejtuar nga Sun Qi Mo, Se Dhi Va, Ga Zit
ardhur posacerisht per risine

2 Likes

ore, ska zgjedhje, akoma se keni marre vesh?

Qe jane me shkolle te mesme s’ka problem, se aty mirret arsimimi baze i njeriut, ajo qe e formon njeriun, dhe ai qe nuk e di kete, kot qe ka vazhduar shkollen e larte, se veç ka marre nje cope leter si dipllome, se per te mesuar/nxene, s’ka nxene/mesuar gje.
Profesioni nuk do te thote gje, e rendesishme eshte studimi vetjak, autodidakt, dhe veprimtaria shoqerore e tij, se nese ai kandidat nuk ka lexuar/studiuar me tej dhe nuk ka bere asnje veprimtari shoqerore, kot qe e paraqet kanditaturen per depudet.