Diskutim i lirë - shkurt 2018

Thote (jo pa te drejte) tori i modh dhe ndonje tjeter qe e merzitem me trampin. Po kur trampi thote qe e gjithe bota do ta kete keq prej vendimit te tij si t’ja bejme?

Ja corri masken Sorrosit!

@Vlonjat Po na behet partia Patrioto e kumandari nuk e ka problem

image

image

image

2 Likes

«Kur një shqiptar flet për rrugë, zakonisht ai e ka fjalën për një shteg të rrahur nga kafshët»,
thuhet në një raport që Shërbimi i Informacionit të Marinës Angleze hartoi për Shqipërinë
më 1916, pra në mes të Luftës së Parë Botërore. Raporti arrinte në përfundimin se një ndër
shkaqet kryesore të stagnimit të skajshëm e të primitivizmit në të cilin jetonin shqiptarët
ishte vetë ambienti gjeograk në të cilin ata jetonin. «Në gjithë vendin s’ka një rrugë ku të
mund të eci makina», -përfundonte raporti», – «Madje edhe në shtigjet e mushkës është
tepër e vështirë të kalosh. Kështu, s’ekziston asnjë rrugë e përcaktuar për të shkuar nga
Shkodra deri në Lezhë, herë të duhet të ndjekësh rrjedhën e Drinit, herë të tjera t’i biesh mes
për mes arave. Në të vërtetë, këtu kur bëjnë fjalë për rrugë vendasit e kanë fjalën për gjithë
fushën e Zadrimës. Gjatë dimrit kjo fushë shpesh përmbytet, kështu që nëpër të mund të
kalohet vetëm me varkë»

Po dhe kumandari i kapos e ka kuptuar tani arsyetimin e korrentit qe poplli demokrat ka emigru dhe ne shqp kane ngel vetem kamunistat. Atehere si ta shtojme popllin demokrat? Ta mbarshtojme me njeri tjatrin si njihere e nji kohe hitleri me rinine ariane :grin:.

3 Likes

vlonjato lene kumandarin se oshte i ngeshem por si patriot i dyfisht te sygjeroj(te shkeputesh pak nga ky pellg i qelbt i ppu) nje nate te ralle e mbreselenes per te pare deri ne fund te sezonit Rigoletton e Verdit,ketu ne COC Toronto

image
image

1 Like

:grin:eh ç’ma merr mendjen me te mire ti mo i keq​:grin:

23

jepini nje arme ketij profesorit, lol

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1582239091830052&set=a.128798757174100.32882.100001319280509&type=3&theater

“I would have stormed into the high school to stop the gunman even if I didn’t have a weapon” said the draft dodger.

Cdo fshat e ka nga nje gaztor. Thanks for the laughs.

Nuk e kuptoj more zoteri pse nuk i besoni? Ai eshte dhe atletik. Sikur mos te kishte ato bone spurs po ta shikoje ti, do e rrihte me karate Kimin e vogel e te shpetonte bota.

Golfi nuk eshte sport atletik.

Kur do ta marre mortja kete kryemortje.

S’e merr mortja gjene e vet thone.

Nuk e merr jo, po shpresa vdes e fundit. Megjithese vdekja normale do te ishte mbajtje me hater per kete ndyresire. Ky duhet varur nga koqet e thara e te lihet ashtu derisa te vije ngordhja.

ne fakt, atij nuk po i afron vdekja, por burgu:

shume shume keq per demokracine shqiptare.

vend pa opozite ! :frowning: