Diskutim i lirë - shtator 2016

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë javë. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.

Pune e paqme. Ju lumte Penar &Co!

1 2 3 prova

Kjo i bie te jete Pa Censure besoj.

Peshqit do notojne ne ujera te reja tani :slight_smile:

Do me duhet pak kohe per tu mesuar me faqen e re. Ta gezojme peshkun
https://youtu.be/I3AKk0Cye7Y

3 Likes

A thoni na lexon Pjeri? Apo ka humbur ne ç’kushedi dimension te peshkut te vjeter? :smile:

1 Like

Do jete duke zgjedhur shishet e vererave per Penarin.

1 Like

mos duhet me u shqetesu me verte? e vetmja gje qe te ngroh eshte qe Pjeri eshte ne te vertete shejtan-jokompjuterist

@squarepusher Ore një pyetje: me adresat e e-mailit që i kemi përdorur tek peshku i vjetër hapim dot llogari këtu? Dmth janë të lira, apo është e njëta “databazë”?

adresa e vjeter eshte ok

Gjerat me te bukura ne jete
ose jane imorale,
ose jane ilegale,
ose te shendoshin

1 Like

mire ‘‘pa censure’’, ja gjetet e bete ‘‘diskutim i lire’’… -po tralala si do ta beni: ‘‘tinguj lufte’’ ? :laughing: apo, pa-pa-pa-paamm…:smile: https://www.youtube.com/watch?v=_4IRMYuE1hI

ore po Armirin a e njoftoi njeri per peshkun e rri …

Meqe ra fjala per “tralala-ne”: https://www.youtube.com/watch?v=9K7rmxjk5RQ

Na bete lemsh tani me niqet e reja, flamur jo, hajde te rinjohim lekureshollet e vjeter qe bejne si interesante

4 Likes

E ke fjalen per ata qe fshihen pas pseudonimeve te reja?

Meqe ra fjala, une jam kuazi/berberi/shemja :sunglasses:

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

1 Like

Ja te te testojme pronto. Nja dy epitete per Saliun.

2 Likes

http://jetaoshqef.co/artikull/60173.html :frowning:

Cuni i sheqeres?

Faqja me duket panevojshmerisht e komplikuar.
Gjithashtu, duam pacensuren; diskutimin e lire mbajeni per vete.