Diskutime të lira

dhe më pas thashë: Historia e botës nuk fillon siç ka thënë Kadareja: “na ishte një herë një prift dhe një gjeneral” (që është varianti gej i zanafillës), por na ishte një herë një spermatozo bandit dhe një ovul kurvë në gjëndje të pastërt që u përleshën lesh më lesh midis tyre, me rezultat krijimin e një spermatozoi dhe ovuli në gjëndje akoma më të pastërt banditore dhe kurvërore. Kjo është rrjedha e historisë njerzore, gjithnjë e në rritje e sipër pastërtia e përleshjes midis leshit banditit dhe leshit të kurvës, gjë të cilën albanologjia nuk e konsideron sepse albanologët janë piçka dhish.

Jemi ketu deri ne fund :fist:t2::fist:t2::fist:t2::fist:t2:

:laughing:
fundi do te jete kur te mos komentosh më as ti, kur te mbetem vetem una pa çuna, vetëm atehere bota do të ketë para syve shkrimin absolut! Shkrimi absolut shkruhet kur e di se je pa lexues, je Autori ne diten e pare te krijimit te botes, qe sheh se “krijimi eshte i mire” pa lexues, sidomos lexues te pjerdh nga trute prej politikes.

2 Likes

Do jete dita kur nuk do kete me 2 ane te nje medalje. Do jete dita ku nuk do kete me diskutime nese gota eshte gjysme plot ose gjysme bosh.

e afërt është dita kur për lexuesit e pjerdh nga trutë prej politikës s’do ketë as medalje e as gotë fare.

1 Like

#dojadalim

immagine

Tjeter eshte braktisja e tjeter vetmia.

#ohsat’kuptoj

immagine

:joy:
i modh je vallaj ahahaha

Po aktivizohet prap per zgjedhje ky?

Kush mër, mirjami?

Me kishte marre malli per te barastundurin dhe per sondazhet e tij i ulur me gju te zyra e Qimit. Cthone sondazhet i barastundur?

#dojadalim

immagine

Ja u zgjidh më në fund edhe kjo çështje, se po vrisja mendjen

c’faj kane ata se ti je burreplak e hala s’ke pjelle .pjellin femije dynjaja jo te gjithe jane pederaste si ty.

Vallaj duhet të kesh një jetë mizerabël që të vish në Peshk vetëm për gjimnastkë linguiste kamasutra.

Ndersa ti ke jete per t,u pasur zili qe rri te Peshku per peshengritje kulturore puriste

shif surratit tat, se kujto ti se je me i mirë te tjeret, sa kam pa un si ty aq te mira qofshin, ti me marsh te keqen se nuk me arrin as tek gishti i kembes, me marrsh te keqen

:joy:

Pse kam pershtypjen une qe pa Peshkun pa uje, ti mbetesh si peshku pa uje,tani qe te deshtuan edhe perpjekjet per gjetjen e pellgjeve te tjera ne “blogosferen shqiptare”, ne mos edhe me gjere.

Pse ke përshtypje për një gjë që jam ankuar vetë? Apo muhabet kot sa për të anashkaluar absurdin e gjasme debatit me shtyllë kurrizore?