Diskutime të lira

:laughing:
fundi do te jete kur te mos komentosh më as ti, kur te mbetem vetem una pa çuna, vetëm atehere bota do të ketë para syve shkrimin absolut! Shkrimi absolut shkruhet kur e di se je pa lexues, je Autori ne diten e pare te krijimit te botes, qe sheh se “krijimi eshte i mire” pa lexues, sidomos lexues te pjerdh nga trute prej politikes.

2 Likes

Do jete dita kur nuk do kete me 2 ane te nje medalje. Do jete dita ku nuk do kete me diskutime nese gota eshte gjysme plot ose gjysme bosh.

e afërt është dita kur për lexuesit e pjerdh nga trutë prej politikës s’do ketë as medalje e as gotë fare.

1 Like

#dojadalim

immagine

Tjeter eshte braktisja e tjeter vetmia.

#ohsat’kuptoj

immagine

:joy:
i modh je vallaj ahahaha

Po aktivizohet prap per zgjedhje ky?

Kush mër, mirjami?

Me kishte marre malli per te barastundurin dhe per sondazhet e tij i ulur me gju te zyra e Qimit. Cthone sondazhet i barastundur?

#dojadalim

immagine

Ja u zgjidh më në fund edhe kjo çështje, se po vrisja mendjen

c’faj kane ata se ti je burreplak e hala s’ke pjelle .pjellin femije dynjaja jo te gjithe jane pederaste si ty.

Vallaj duhet të kesh një jetë mizerabël që të vish në Peshk vetëm për gjimnastkë linguiste kamasutra.

Ndersa ti ke jete per t,u pasur zili qe rri te Peshku per peshengritje kulturore puriste

shif surratit tat, se kujto ti se je me i mirë te tjeret, sa kam pa un si ty aq te mira qofshin, ti me marsh te keqen se nuk me arrin as tek gishti i kembes, me marrsh te keqen

:joy:

Pse kam pershtypjen une qe pa Peshkun pa uje, ti mbetesh si peshku pa uje,tani qe te deshtuan edhe perpjekjet per gjetjen e pellgjeve te tjera ne “blogosferen shqiptare”, ne mos edhe me gjere.

Pse ke përshtypje për një gjë që jam ankuar vetë? Apo muhabet kot sa për të anashkaluar absurdin e gjasme debatit me shtyllë kurrizore?

#dojadalim

image

Sanço,
shiko të sistemosh në foton e pançias këtë shprehjen që i drejtohet Kacuas si shpërblim qe na tregoi me dhjetra blogje te blogsferes shqiptare ku diskutohet per letersine kontemporane:

Në një anije që fundoset, intelektualët janë të parët që ja mbathin këmbëve, menjëherë pas minjve dhe shumë më parë se kurvat - Majakovskij