Doganat pranojnë kontrabandën e kafesë

Në Shqipëri pihet më shumë kafe nga ç’importohet dhe ky është një tregues i thjeshtë i kontrabandimit të kafesë. Shifra që flasin për këtë kanë qarkulluar prej kohësh, por më në fund, edhe doganat po e pranojnë se kafeja u futet kontrabandë.

http://www.gazetadita.al/doganat-zbulojne-kontrabanden-e-kafese-eshte-rritur-konsumi-por-importet-kane-rene/

Ku eshte problemi ketu? (TM zv ministrja). Shpjegimi eshte i thjeshte: eshte rritur prodhimi vendas i kafes. Edhe nje premtim tjeter i mbajtur!

P.S. Per ata qe s’e kuptuan, e kisha me sarkazem.

Pihet me shume se c’ importohet se e hollojne me uje :grimacing: