Dokumentat tregojnë përpjekjet ruse dhe serbe për tu përzjerë në Maqedoni

Spiunet dhe diplomatet ruse prej pothuajse nje dekade jane perfshire ne nje perpjekje per te perhapur propagande dhe provokuar mosmarreveshje ne Maqedoni - kjo si nje perpjekje rajonale per te ndaluar hyrjen ne NATO te vendeve te Ballkanit. Ky konkluzion vjen pasi nje numer dokumentash zyrtare ra ne duart e Projektit per Raportimin mbi Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin (OCCRP) ne bashkepunim me NOVA TV dhe Rrjetin e Raportimit mbi Krimin dhe Korrupsionin (KRIK).

Mire bene qe dolen dokumentat po kjo pak a shume dihej. Presim te dalin dokumentat mbi influencen ruse ne trazirat parazgjedhore ne Shqiperi.

pritni ne rradhe pak , ka kohe mjafte …

lobi shqiptar …nder me te dobetit , po beji fresk amerikes thuj