Don Kishoti e Sanço Panço shëtisin me kalë e gomar nëpër Tiranë

http://www.mapo.al/2016/11/foto-e-rralle-don-kishoti-e-sanco-panco-shetisin-me-kale-e-gomar-neper-tirane/1/#gallery_photo

2 Likes

Po mullinjt e eres ku jane?

pse ca ka me shume time square?

Shfaqja me regji të Klajd Ymerit do ketë premierën të shtunën në 11 nëntor në Teatrin Kombëtar pikërisht në 400 vjetorin e vdekjes së nobelistit Servantes

Ehe

1 Like

Ky Klajd Ymeri sikur asht skenograf per profesion, jo regjizor.

Ti e lexove artikullin me me vemendje se gazetari qe e shkroi.

po na e shesin per provokim artistik gjasme? po kuaj e gomere neper qytetet shqiptare jane shfaqje e zakonshme. Pa harru dhe qente e rrugeve qe kafshojne shkablloret ne tule

kan hik kurbetllinj , çunat gshtenjave té pjekme ! Na rrofshi për dimen !

o lefter, blogu nuk eshte klase fillore per analfabetet. Pse nuk cbllokon naj pusete te bllokume nga permbytja me mire?

1 Like