Dy variante për Bypass-in e Shkodrës, më i liri me ura dhe tunele kushton 15.1 miliardë lekë

Variante te kopjuara nga nje strateg qe i ka proxhektuar keto trase perkulur mbi harta jermane si shoku Jenver njihere e mkohe

2 Likes

Sa doja te pyesja a jane keto variantet tek Libri?

Hala se kane mbaruar rrugen Levant-vlore ?30 km ne fushe?

Pse nuk lexon te pakten 1/5 e Librit e dashur, pikerisht pjeset ku flitet per infrastrukturen, fq 160 deri 250.
Tek faqja170-172 jane hedhur dhe ketu tek Peshku, jane skemat e lidhjeve, por ne Liber paraqiten me bukur dhe me qarte.

Zeqo, qe ato firma te punojne pa frike dhe pa merak, duhet qe kryeministri, te mos jete pikturist dhe aventurier, por ekonomist dhe serioz.

levan-vlorë ka ,mbaruar me kohë. unaza e fierit ose baipasi barbarisht,që është 20 km nuk ka mbaruar!

normalisht, fier-vlore mund te quhet e mbaruar, veç nje segment i vogel ka mbetur, dhe nuk kuptohet se pse punimet aty po hecin me hapin e breshkes, bo vaki mund te jete ai problemi i mospagesave, qe Lapsi ka sjell ne vemendje.

Mendoj, se e nje rendesi te veçante, eshte lidhja e Shkodres me Podgoricen me autostrade, pasi projektet e lidhjes se Podgorices me autostradat e ish Jugosllavise (te ndertuara vitet e fundit dhe vitet e meparshme), jane gati,

Pyet kriminelin sali se ai i ka lidhur kontratat me kompanite ndertuese. Dhe per fat te keq, kontratat jane te tilla qe favorizojne vetem ndertuesin edhe nqs ai nuk punon fare. E veshtire per ta kuptuar por kjo eshte e verteta .

Aleko, a ka mundesi te ma perkthesh ne shqip kete qe thua, se mu duk si kinezçe. Une di qe kur lidhen kontratat, ministria e Transporteve kontrrollon punimet, dhe qellon qe edhe nuk u jep leket ndonjehere kur sheh shkelje te punimeve.

per bizneset, import-eksport
http://www.dogana.gov.al/