E drejta, e drejta e vdekjes dhe kufiri mes tyre

http://www.mapo.al/2016/11/e-drejta-e-drejta-e-vdekjes-dhe-kufiri-mes-tyre/1

heret per neve kjo lloj teme, por ia vleu esse-ja.
Usa-t kane ligj te tille ne shtetin e Oregon, me c’di…

Day of the Dead, sot eshte doodle i Googllit

http://www.google.com/search?q=Day+of+the+Dead&oi=ddle&ct=day-of-the-dead-2016-5142034848415744-hp&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwjr2aLuhorQAhXH5CYKHW10AawQPQgE&biw=360&bih=512&dpr=2#ddlx=0

Jeten ta jep e ta merr Zoti apo Natyra.
Te tjerat jane politike per masat injorante.

nuk eshte per ty kjo, korent. E thashe, heret kjo teme per shqipot.
(megjithate beter than hici, mire bejne qe e hedhin ne ajer)

ne Holland jane shume perpara me ligjin e eutanazise dhe shume nga keto diskutime qe ngre shkrimi jane tejkaluar me kohe.

ketu flitet gjithmone e me shume per eutanazi. pervec rasteve qe sjell shtypi, por edhe ne literarure e art (libra, filma etj) preket shpesh kjo teme, saqe eshte bere dicka si normale, apo e “natyrshme”… aq sa ka niper e mbasa shakaxhinj qe i cojne gjysherve si dhurate per ditlindje, giftcard per eutanazi.:stuck_out_tongue: -mbaje si dihet, perdore kur ta kesh nevoje…:joy:

e pse qenka heret, apo se ne Shqiperi nuk vdesin njerezit? perkundrazi, debati eshte i vonuar. Ne nje vend ku mungesa e ilaceve ta zgjat agonine e vdekjes, ky debat duhet te ish hapur me kohe