Eksperienca shqiptare në biznesin novator

Per fat te mire edhe ne kushte absurde mesimnxenie dhe laboratorike, ka femije shqiptare te talentuar dhe qe vertetojne se nuk ndalohet dot deshira natyrale e njeriut per te nxene. Per fat te keq, ne momentin e perballjes me te verteten shqiptare, dhe keta jane pre e pamundesise per te zhvilluar talentin dhe promovuar idete e tyre ne barazi te plote dhe konkurrim te drejte. Per kete arsye shume studente qe mbarojne shkenca teknike e natyrore shkelqyer ikin sapo u jepet mundesia.

1 Like

Inisiativa te tilla me pelqejne, megjithse e di veshtersine qe heqin ata te rinj, per te gjetur burime financimi. Qeveria e Rivdekjes, me falni Rilindjes, mund dhe duhet te beje me shume per keta te rinj.

Europa e lindjes ben miliarda me informatike, por ne skemi shkolla qe te nxjerrin profesioniste

Ne jemi vetem hakara