Ekspozohet aparati i PR-it të bashkisë së Tiranës

1 Like

Ndoshta ne ate departament punon dhe dikush qe ben komente ne kete blog…

1 Like

Po kjo ishte e dukshme! Numri pak rendesi ka! Ceshtja eshte, a ka ligj qe I pengon? A ka media qe I demaskon? A ka njerez qe nuk u pelqen ky shpenzim I parave publike? Se ketu nuk I skuqet faqja njeriu se u permend nje here nga nje media periferike.

departament,piar,birn! wthf do thoshte shqiptari i integruar:open_mouth:
përse vazhdon të quhet kryetar bashkie dhe jo major siç është në shqip!!

Edhe fiqte nuk shiten pa pak pr :wink: