Ëndërrojmë Amerikën pa ditur çmimin. Rrëfimi prekës i emigrantes së kthyer

Lajm i vjeter ky, eshte postuar njehere vjet ne vere kur edhe doli fillimisht.

1 Like

ka update si ju ka shkuar enderra albaneze?

1 Like

bukur, me pelqeu, dhe ne mos gaboj, ashtu siç tha dhe kthupi , kjo rrefenje eshte diskutuar para nja 2-3 vjetesh ne mos gaboj.

Mos flase ne emer te gjitheve kjo zonje. Shije tjeter u ka lene Amerika ajkes se shqipeve.

1 Like