Erdogan vs Haradinaj

nje gje nuk kuptoj, se; pse duhej qe Erdogani te kercenonte Haradinajn, kur ky i fundit i ka debuar personat e levizjes Gulan. Ne fakt duhej te ndodhte e kunderta, qe Erdogani duhej ta falenderonte Haradinajn.

E lexove shkrimin horizontalisht?

ahh ke te drejte, tani e pashe horizontalisht
" … Erdogan tha se ishte ‘i pikëlluar’ që kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, shkarkoi ministrin e tij të Brendshëm dhe shefin e tij të inteligjencës më 30 mars për dëbimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova pa lejen e tij…"

varesia ekonomike nga kokecepet

ne fakt ky show tregon perverzitetin e politikes ballkano aziatike qe ska limit .
Ju lutem vemendja duhet te perqendrohet ne 6 viktimat qe u dorzuan dhe ne shkeljen e themeleve te se drejtes elementare te njeriut qe nje qeveri e huaj e neperkemb siq e beri kjo kosovare si vasale e Turqise e jo ne lojen qe Erdogani mundohet ta shperqendroj te nje cope injoranti qe fati e beri kryeminister ta nxerr hero e rezistent karashi popullit te tij .
cfare beri ky cope injoranti me titull ? Asgje pos qe te shfajsohet karshi konventes , dergoj per pak dite dy byråkrat ne pushim per Pashke deri sa ti pozicionon diku tjeter .

nuk diskutohet qe ekstradimi i mesuesve te kolegjit (njeri mjek) eshte shkelje uluritese e nje sere nenesh te Kushtetuse se Kosoves pervecse te drejtave te njeriut.
Por tema eshte tjeter po te veresh titullin, dhe prurja ime i qendron kesaj.
Me thene te drejten, ekstradimi i mesuesve turq eshte simptoma e jashtme e semundjes qe ajo zbuloi per Kosoven, semundjen e varesise qe ajo paska krijuar nga monstra Erdogan. keshtuqe ne perpjekje per te shpjeguar perse ndodhi kjo, rremohet per shkaqet dhe diagnozen e semundjes. Njeri nga artikujt shpjegon kete. Flm.

Deklarata e Erdoganit për Ramush Haradinaj, është shumë e rëndë, për fatin e shtetit të Kosovës. Fakti që presidenti i Turqisë e ndjen veten Sulltan në Kosovë dhe mendon se mund të emërojë dhe të shkarkojë kryeministra, është një moment reektimi i fortë, të cilin nuk mund ta kalojmë më me humor.

Kjo deklaratë është një arsye për të gjykuar se një vend i pasigurtë dhe pa standarte demokratike si Turqia, mund të vërë në rrezik orientimin perëndimor të shqiptarëve, nëse inuenca e tyre mbi klasën politike është e madhe.
Dhe në këtë rast në Kosovë, ai duket se po operon si një nxitës i një grushti shteti.
Paradoksalisht, ai po ndërhyn në jetën e brendshme politike në Kosovë, dhe po kërcënon për “grusht shteti”, ndërkohë që po kërkon të arrestojë disa mësues, të cilët i konsideron politikisht bashkëpunëtorë të një grushti shteti në Turq.

1 Like

Erdogani tu i kerku llogari Kosovarve pse nu rrezojne Kryeminstrin e tyre…Ben Andoni komenton qartesisht si tek VQ e Pth