ERTV çmend qeverinë, ministrat vënë në skenë spektaklin grotesk
pavarsisht se artikulli ishte pak me tenndenc ndaj qeverise , them se kjo nisme eshte pozitive.
Cila eshte nisme pozitive, artikulli apo emisioni i ERTV?
nisma e qeverise , e dashur, bashkpunimi qe ajo po ben me biznesin, ide e hedhur nga mua para shum vitesh, dhe e perseritur edhe ne komentet ketu.
Cfare artikulli po lexon Pjer? Apo etiketen e uthulles se 1999? Ky artikull flet per reklamen qe qeveria i ben vetes, nuk shoh gje bashkepunim me biznesin.
une sapo e pashe pjesen e pare, bazohem mbi ate qe shoh e ndigjoj,
Pjer, per cfare bashkepunimi me biznesin po flet? Na ndrico se ndoshta me ka shpetuar e te te kerkoj ndjese.
po ndiq pyetjet qe zv,ministrja iu ben biznesmeneve, dhe pergjigjet e tyre, ndiq kerkesen e saj ndaj tyre per te shprehur eksperiencen e tyre, sugjerimin e tyre, etj.
natyrisht qe programi i tyre permban edhe reklame , por/ama kush nuk do te donte te mos ta kishte pak reklame.
Faleminderit Pjer. Te them te drejten nuk e pashe emisionin se s’me jep shume kohe pushim pronari i restorantit, lexova vetem artikullin.
kur te shkosh ne shpi e dashur, ndiqe programin, kuptohet ne menyre vertikale, se eshte 1 ore e gjysem thuajse, kap sekuencat me interesante
Ed rama smush
Nuk e pe emisionin se pronari nuk të jep shume kohe pushim, amà për të sjelle artikullin kohen e gjete. Si dhe kohen për të kundershtuar Pjerin.
Turp!
“Emisioni”: 2 ore e 20 minuta
Leximi i artikullit: 5 minuta
Pergjigje Pjerit: 2.5 minuta
Turp qe ju kritiket e filmave s’beni dot aritmetike te thjeshte.
Leri llafet.
Solle temen pa e parë se pari vetë.
Dorehiqu.
Artikullin e lexova. Te me ndjeni qe s’kam aq kohe sa ju te shoh reklama 2.5 ore te gjata.
Mos e sillje artikullin atehere.
Dorehiqu!
lol pz ncnc
Admine pa integritet
Dorehiqu!!
U merzite qe u kritikua qeveria?

ore ,se pertoj ta lexoj shkrimin… po ministrja ime e preferuar z.Kumbaro ishte te ky spektakli ? -apapa , kur ndan ato cmimet letrare kjo ; aty po qe shikon spektakel grotesk ! -thuajse cdo vit fitojne te njejtet tipa, ca biçim shkrimtare qe as e ëma e vet nuk i njeh !
2 ore e 20min propagande qeveritare?
Admine pa integritet
Dorehiqu!
Poshte Gjembi!
Lart e me lart ishalla qeveria!
Gjemi te morrsha te keqen.
Shqiptaret e shajne shume Qeveriun por me shume shajne opoziten dhe nuk eshte faji i tyre
ama ishte reklame e nje lloj te veçante
Buall Mavrise, nuk ia priste menia per kshu gjojnash ![]()
Edhe nje here : je admine pa intégritet pasi sjell propagande partiake portalesh, pa u interesuar se c’permbajtje ka vidéo qe komentohet.
Dorehiqu ose kerko falje
Leave Gjembi alone
Kujtova se deri tani po beje shaka por duket qe e paske seriozisht. Te pakten me thuaj nese vertete e ke seriozisht.
Nese e kam seriozisht, do dorehiqesh?
E gjete…
Kjo shpirtin e jep e karrigen s’e leshon
kush e ka vene dhe e mban ia ka pare hajrin
po te jepeshin doreheqjet per perceptimet vetjake te cilitdo deliranti apo psikopati, sdo kish mbet asnje organizate ne kembe, ne kete dynja .
megjithse mund te jete pak ndryshe ceshtja… nuk e kisha menduar, por ka shume mundesi qe keta adminet e peshkut te paguhen vertet . edhe te mendosh, dikur me kane bere nje oferte per admin ketu, por nuk pranova. po tani jam bere pishman ! .
gjembi jep doreheqjen !
une them se Stalker ka pare aq filma, sa nuk dallon realitetin, qe eshte ky: Rama me parate tona ka hap nje televizion privat te tijin, dhe nuk e rruan per ndarje pushtetesh. Edhe Berisha nuk e kishte TVSh e vete, por te shtetit, ose Klanin qe e merrte me qira bashke me Fevziun.
Stalker i duket film jeta ne Shqiperi, vec ne i kane prishur gjumin e reputacionin emigrantet shqiptare qe kerkojne letra si te LGBTes,e atehere i duket B movie, thriller.
Ketu u soll nje shkrim i Lapsit, portal partizan, per nje vidéo 2 oreshe dhe admini qe e solli pranoi publikisht se nuk e kish pare per asnje sekonde te vetme permbajtjen.
Kjo quhet mungese integriteti.
Dhe duhet ‘paguar’.
ps: Rama TV e ka në fb. Zero taksa. Stop fake News
nese ligjet e lejojne pse te mos e hape? Perndryshe, le te perballet me drejtesine!
jeni bo te gjithe bole fare.
Andej nga tema tjeter ka bole te djathte, psh Katror loqja ose loqja Katrore ose Kapo bolja, qe ankohen se adminet e Peshkut jane komuniste njesoj si Stalker fashisti dhe Korrikse nazistja.
per thellesine dhe rendesine e punes se egzekutivit, i justifikoj gazetaret e lapsit te cilet me nivel profesional jo me larte se ai i gjembit te peshkut, nuk pasqyrojne dot c’ndodh ne shkembimet qytetar - qeveri si keto mbledhje, keshtu qe merren me sehirberje dhe gallate portokallie sehirxhiu.
Gjembi pastaj dhe pse e barazlarguar, pakez fare, po fare pak ama, anon nga lapsi shqupist.
rrofsh gjemb na bere te ndjekim videon e qeverise pa e pas me plan
Gjembi kur lan pjatat, i mban te pak te pjerrura djathtas - pakez fare, po fare pak ama - qe te rrjedhe ujet me shkume sapuni. Dhe here pas here i rrekllen me fuqi kyçi majtas ose djathtas ne menyre qe te shperndaje tensionin muskular ne pjese te tjera te trupit.
Ky eshte provokim!!! Po po …provokim!!! Une per kete do te njoftoj Mosken!

lapsi i shkullakut, tere diten merret me ramen, por here pas here nxjerrin ndonje gje interesamte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ymer ymer! pz
Pse ndalove me kaq? Perserit dhe fjalet e shkabes xhigant qe nje dron 200 euro ben. ![]()
ymer ymer dhe ti. Here tjeter kur te besh film, thuaju te gjithe pjesmarresve, duke filluar nga aktoret, tek kameramanet, montazhjeret, ata qe te shesin dritat, kamerat, mikrofonat e cfaredolloj paisjesh te tjera, ata qe mbajne dritat e mikrofonat, etj qe nuk do i paguash se do e nxjerresh filmin falas ne fb. ![]()
![]()
![]()
te qeshuren tende e kisha me plan gjembe, pra “e bleve” dhe e hengre
ps. ate shprehje e ke nga libri per femije i Gaqo Bushakes, romani per femije (te moshave te ndryshme) “Cufoja dhe Bubi kacurrel”, i gjinise se humorit, ku gjyshja i kthehet Tipit: rrofsh nipce se me bere te qesh pa plan.
Faleminderit korrikse! Te me falesh qe per shkaqe qe nuk varen nga une s’jam me ne moshen e leximit te Cufo dhe Bubi kacurrel. Kujtova se peshku kishte limit moshe, nuk pranoheshin femijet. E paskam patur gabim.
dukesh ti s’ke pas lexuar as si femije
, ta tha stalker, lexon vec portale partizane
e qeshura me plan eshte e djathte
e qeshura pa plan eshte edhe kjo e djathte
po shtiret si e majte se ashtu osht i pune
Zhorzh Gaber
leri zemrat por merr shembull nga ky
edhe ky gdhe’ ka qene, pa diplome te shkolles se mesme. Ki kurajo dhe integritet, jep doreheqje.
edhe un jam dakord qe gjembi te jape dorheqjen, por me kusht qe te zevendesohet me zhardinen e djathte (se ka edhe nje zhardine te majte, njesoj si ka edhe nje korrikse te djathte)
Ne te vetmin medium qe Rama ka ne dore, në TVSH, behet propagande kunder qeverise 24h/24 (per kete, mjafton te ndjekesh Lutfi Dervishin, nje nga shtyllat kryesore e atij televizoni, ne rrjetet sociale).
Por mos dil nga tema, kur do e japesh doreheqjen?
Mos dil nga tema: kur do e besh filmin falas? Reklamen* nje partie te caktuar (apo vetem kryetarit?) ja ben falas apo me pagese?
- @Alba2265, si eshte ajo fjala qe perdor ti? fellatio a pompino?
uee, vazhdon ky psikopati te kerkoje dorheqjen ?! -se medemek nuk i pelqen portali nga eshte marre lajmi … -po kujt i plasi trapi nese si pelqeka ketij ?!
-te peshku jane hapur dhe hapen lloj lloj temash te marre nga lloj lloj mediash online ; si p,sh ca tema mediokre me filma qe mender nuk i 10-t askush , pervec te zotit te temes , edhe nuk eshte ankuar kush per ndotje mjedisore.
-Kush i kerkoi gjembit te jape doreheqjen?
-Une!
-E pseeee?
-Se me fyu rende kryetarin!
Po te flasim me gjuhen teknike sistemi i vertete demokratik, qe duam, nuk eshte sistem i ngurte si ai qe lame pas, por mekanizem qe vihet ne levizje nga mjeshter, ne te kunderte kthehet ne nje rangalle nga diletantet, te babeziturit, hileqaret e sharlatanet…
http://www.gazetadita.al/cpo-ndodh-sot-me-ndertimet-dhe-nje-histori-nga-gjirokastra-e-68-s/
Unë e di qe ti je é djallezuar, por ketij mesazhi nuk ju pergjigje
ajo qe me beri pershtypje ketu, ishte nje fare divergjence ndermjet Belulit dhe Stalkerit.
Di gjo njeri ç’ne kjo gje, si ka ardhur , se mu duk si shkrepterime ne qiell te hapur.
pse Pjer, Stalkeri eshte komunist i majte me shenje plus, Beluli eshte fashist i djathte me shenje minus. Midis shenjes plus dhe minus ndodh shkreptime e harkut te shkurter. Kjo eshte teknologjia e saldimit qe te kane shpjeguar ne librin e fizikes ne klase te 8.
Po deshe ta shpjegoj edhe me proçesin fiziologjik te pordhes mbasi je bere karroqe me raki dhe qofte, teknologjia e shkreptimes ne qiell te hapur eshte njesoj.
me sa maj men un i modho, plusi dhe minusi, puqen, ndersa dy polet e njejta, largohen.
mos noshta ajo qe thu ti, osht noi teori e re.
prit te guglloj te gjej skemen e saldimit.
qe ku e ke:

nga skema nuk marr vesh, por di qe ata te dy, shkonin mire, ti di gjo si eshte muhabeti.
un marr vesh mire si eshte skema elektroda plus (+), ndersa metali i salduar minus (-), dhe me mjafton kjo dituri, ndersa nuk di gjo si osht muhabeti midis rrefimtareve historiane qe ja fusin plus djathtas e ja qisin minus majtas njeri tjetrit simas qefit, e as me intereson te di.
Mbidhni mendjen që të gjithê ju spektatorët e paanshëm (në formë) që ju duket vehtja objektivë:
- aprovimi i dorëheqjes së një antari nga ekipi i zgjedhur si moderator (censurues) - e kërkuar nga vetë antari por edhe kur kërkohet nga poplli, kalon nëpërmjet votimit të ekipit dhe bëhet efektive me votë unanime.
Thjesht që ta dini : edhe sikur Gjembi ta kërkojë vetë dorëheqjen, si gjest dëshpërimi përkundrejt opinionit armiqësor, unë jam i pari që do të votoj kundër.
Pra dorëheqje s’ka për të patur!
Troç, leni rehat Gjembin me la ato pjatat e juja të pista (për të mos e thënë ndryshe - na u shporrni syvet!)
Le ta kerkoje ajo, pa ju mos e miratoni.
Etika mbi të gjitha!
@Xixa-g … po ca i pergjigjesh seriozisht , duke cituar rregulla etj… nuk e kupton qe ky shpifaraku po ben trollin ketu , thjesht per te prishur temen.
s’qenka vetem gjembi moderator per t’u hedhur ne kosh
s’kuptoj si ia lejojne vetes te perdorin kete gjuhe, ne pozicionin qe kane
Të them të drejtën Belul, po të më pyesësh, cilësorin “troll” do ta kisha ruajtur për mikun tim të dashur të zemrës Kurro!
Shumë -shumë në këtë fluturim kokëfortësie që po tregon, Stalkerin mund ta quaja “kaqol belaxhi” - në mos për me hatër, të paktën për përkushtimin e tij të sinqertë lidhur me filmografinë
Sa për rregulloren, nuk është aspak kot t’ja tregojmë gjithkujt - duke filluar nga Korriku që e ka zenë vapa keq!
P.S: (për Belulin dhe për të tjerët) - a s’po kupton se rregllat që permenda jan’ t’sajume, sa me ul temperaturën e muhabetit?
.
s’te thashe gje zoti moderator,
vetem te barazova me gjembin, jeni nje medioker identik si dhe ajo
Merci Juillet (që e përkthyme i bie - thnx July!)
Si eshte batuta (e pershtatur) tek filmi tjeter: Deshen te vinin dore dhe ne kryetarin tone.
Merr vesh ti, lapsi eshte portal partiak. Sjell si kundrapergjigje gazeten aspak partiake, te preferuaren dhe me te lexuaren e saj, Dita.
xixa perpara falenderimit, c’kuptim ka kjo me siper.
Nuk ben te drejtohet me kete gjuhe
as te sillen artikuj me shtremberime te qellimshme, nga media oportuniste
Media duke qene ne krize integriteti duhet pas kujdes kur referohet ne portale sociale si ky. Kete po thosh stalker, ne kam kuptuar mire.
Problemi me median eshte nje debat i iniciuar tashme nga demokraci te rendesishme ne evrope, dhe peshku duhet te reflektoje gjithashtu
nuk do doja t’i sillja probleme moderatoreve te cilet punojne vullnetarisht ketu, por ne ket far konflikti na con pakujdesia me median
Korriku,
duhet të jemi objektivë - paçka se kemi të bëjmë me sjellje tek PPU të artikujve apo të botimeve që s’janë aspak!
Besoj se tashmë e ke kuptuar se tek PPU shfaqen dy lloj prurjesh: ato që vijnë nga mediasfera - troç të plaçkitura majtas-djathtas, (në sensin figurativ apo politik të shprehjes), si dhe ato që janë prodhim i vetë antarëve të PPU.
Por për fat, edhe njera edhe tjetra, nuk janë kritere të mjaftueshme të mund të shkarkojnë autorët e tyre - me apo pa thonjza. nga përgjegjësia morale, apo t’i lejojnë ata të shprehin dhe të mbrojnë hapur bindjet e tyre politike, fetare, morale etj…
Ja për shembull - edhe pse, unë vetë nuk kam sjellë kurrë lidhje apo referenca të dretpërdrejta - si prurje që vijnë nga mediasfera, por i bëj vetë ato që sjell, kjo gjë s’më ka kursyer as nga debati as edhe nga komentet keqdashëse - dhe nga ana tjetër, nuk jam krejt i bindur se për shkak të tyre, ndjeshmëria e antarëve të tjerë nuk është prekur aspak!
Sidoqoftê, përfundimisht, marr shkas nga ky debat dhe po propozoj një masë ndaj grupit moderator të PPU:
-
moderatorët duhet të maten dy herë - në mos tre, para se të sjellin prurje në formë artikujsh të botuar në shtyp apo në internet, në faqen e PPU, të cilat pasqyrojnë preferenca politike ashiqare.
Vetë detyra e tyre si moderatorë i detyron të jenë diskretë dhe të paanshëm - qoftë edhe për të mos plagosur ndjeshmërinë e antarëve të tjerë, dhe të mos konsiderohen se përfitojnë nga statusi i tyre! -
Edhe në se këto lloj prurjesh pêrfundimisht sillen duke menduar se janë të domosdoshme për t’u sjellë, për hir të një aktualiteti urgjent, i takon moderatorit të shtojë nja-dy rreshta që paraprijnë botimin ku të shprehë distancimin personal nga prurja që ai sjell - aq më tepër kur vendimi për t’u botuar mbetet në dorën e vetë atij që e sjell, pa u vënë nën shqyrtimin e dikujt tjetër - siç është rasti i një prurësi antar i thjeshtë.
P.S: të kërkoj me të vërtetë ndjesë për atë shprehje të mësipërme - me të vërtet të tepërt!
xixa jam me se dakord me c’keni arsyetuar me siper, dhe ju falenderoj - ky eshte nje impenjim jo i vogel, i cili e ben me te veshtire punen tuaj si grup moderatoresh.
Ai perpben nje reflektim per tu ndjekur nga komuniteti i ppu-se, si anetare dhe moderatore. personalisht ju uroj me krahe te lehta.
Per tu vleresuar ky impenjim i drejtuesve e moderatoreve, si ne kete rast, eshte nje reflektim real.
jeni i nderuar & respektuar
sidomos persa kohe eshte perpjekja per t’e kerkuar nje rrugedalje te perbashket. Per shprehjen, ka te ngjare heres tjeter do jem une qe nxitohem tek lexoj a interpretoj nje post, dhe keshtu ne poziten tuaj tani. Gjera qe ndodhin, e nese te tilla, te sigurioj i hedhim pas pa problem.
Ndoshta duhet te gjithe nga pak te adoptojne barazlargimin si mentalitet per te evituar grindjet.
Ne Shqiperi, etj., etj., s’ka me te majte e te djathte te mirefillte.
P.S. Stalker, si liberal, liridashes qe je mbase duhet te dyshosh e te kritikosh me teper se te gjithe mizanskenen politike.
Lapsi me cfare kam lexuar publikon sulme ndaj opozites po ashtu, por kam pershtypjen qe disa nga te nderuarit qe komentojne ketu mendojne ndryshe.
Ndaj te njejtin mendim me juve.
Edhe une ua mbeshtes.
Excuse you?
Mendimin, ua mbeshtes mendimin qe keni njesoj. Get your mind out of the gutter.
Leri keto lojra fjalesh se kam disa vite mbi ty - si moshe, get your mind out of the gutter. Kisha mendim tjeter per ty.
Vertet qe e kisha me ate kuptim se s’jam mes miqsh qe te bej insinuata seksuale. Thjesht pertoja te zhvilloja gjithe argumentin. Nejse…
un nuk jua mbeshte mendimin fare dhe as e hudh mindin ne guter sepse gjithçka eshte seks ne relacionet njerzore, o pallo! o sublimo libidon, nuk ka tjeter per te çliruar libidon (ne fakt ka edhe nje tjeter çlirim komplementar: thyji kafken tjetrit!)
kto muhabetet e moderimit demokratik jane 5 me hiç, nuk funksionon keshtu, pa respektuar parimin e autoritetit, dmth vertitkalitetit, arbitri nuk fyhet absolutisht, ndryshe karton i kuq. Vetem ne kete menyre respektohet edhe horizontaliteti, i dor muhabet midis miqsh. Mirpo ju doni me bo revolucionarin e modh qe se rru per asnjonin, si majtas ashtu dhe djathtas, kunder autoritetit, dhe prandaj keni nevoje per polic qe mundohet te kontrolloje me kot nje gjendje absurde rebelesh servile ne revolucion permanent, me ndonje pauze mallengjyese si kjo e korrikses dhe zhardines me siper, si çlodhje per te rimarre forca per revolucione te reja kem me ra fli pallo! - thyji kafken! Juliette de Sade.
Nuk jeni ne gjendje as te kuptoni se çfar ndodh ne politike me linket qe sillni, eshte po e njejta gje qe ndodh ne Peshk rrotull linkeve dhe admineve vazhdimisht te akuzuar nga peshqit fashiste se jane komuniste dhe nga peshqit komuniste se jane fashiste. A ka gjendje me absurde qe te get jur mind ne hale te gomereve?