Evropa nga 400 pk e deri sot ne 20 min

Ne kete video tregohet udheheqesi i vendeve ne kohe, nga 400 pk deri sot

burimi: http://thesoundingline.com/map-of-the-day-every-ruler-in-europe-since-400-bc/

1 Like

lindur per te vuajtur thuaj

Hahaha kush eshte Lleshi mo. Rekomandoj veteranet te mos e shohin kete video, ose te kene gati trinitrinen per cdo rast. :joy::joy: it’s about presidents not dictators :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

‘‘it’s about presidents not dictators’’
Po pse, ça kishte më shumë Stalini, Hrushovi, Brezhnjevi… se Enver Hoxha?
Ky yni sundoi dhe 41 vjet, i përcolli të gjithë këta më sipër :smile:
Vendi i vogël, thuaj, edhe nga 100 vjet të sundojnë tanët, nuk na kap radari i historisë :rofl: