"Fai bei sogni" - Film italian me regji te Marco Bellocchio

Tre pershtypje te nderlidhura me njera-tjetren (concomitant) pas shikimit te filmit me te fundit te Marco Bellocchio-s (i cili, bashke me Nanni Moretti-n, eshte nje nga dy-tre regjizoret e mi te preferuar aktualë italianë) :

http://filmjournal.thedigitalfix.com/autori/2017/01/20/fai-bei-sogni-bfilm-italian-me-regji-te-marco-bellocchio/
https://www.youtube.com/watch?v=PRi_u1iZ4DQ

1 Like

15 ore dhe asnje koment. Sa per te mos e lene thate temen, dhe me ja kalu temes me Trump te pakten per 1 minute:

Filma per pleq

E ke gabim, pergjithesisht, sipas anketave, pleqte shohin shume porno !!

1 Like

Po komentoj prape per t’i bo ner Stalker, qe tema e tij te pakten per pak kohe te qendroje “mbi” temen Trump, dmth Stalker “mbi” Trump.

eshte e sigurte, edhe pa anketa qe shumica e pleqve qe shohin porno jane fashiste, sepse fashistet jane te represuar (fjale zhardin) seksualisht, kurse komunistet jane te lire seksualisht.

not much here, Vincere gjeta nga autori dhe pelqeu. M’u be qefi qe kritika dhe ajo ishte sh. pozitive.