Faktet për Valbonën

Catherine Bohne Selimaj, e njohur edhe si “amerikania e Valbonës”, shkruan në Peizazhe të fjalës mbi faktet që lidhen me Valbonën dhe çështjen e shpëtimit të kësaj lugine nga Hecet që do ta devijojnë ujin, jetik për ekosistemin atje.

3 Likes

Catherine Bohne Selimaj meriton nje FALENDERIM nga zemra, jo vetem per punen ne mbrojtje te pasurise kombetare, Valbones, por edhe per edukimin qe po na ben duke na mesuar se si t’i mbledhim faktet dhe paraqisim ato. Persa i perket mediave dhe publikut, do duhet shume pune sepse ne na mungon durimi edhe per tu informuar.
Sidoqofte rendesi ka qe njerzit po sensibilizohen dhe fillojne te behen aktive.

1 Like