Faqja e peshkut shfaqet ndryshe ne shfletues te ndryshem. Pse?

Sic e thote edhe titulli. Me shfletues te ndryshem peshku shfaqet ndryshe. Me FF 55+ and Chrome jam ne gjendje te shikoj kollonene kryesore plus ato djathtas (Letersi, Shtypi, Te fundit etj) me IE11, Opera 12.xx, kollonat djathtas nuk shfaqen. Pse?

varet se cilin variant merr shfletuesi per ‘default’: pamjen per desktop apo pamjen per mobile. Gjithsesi ne te gjithe shfletuesit kete gje mund ta kontrollosh nga menuja si ne foton me poshte. mund ta nderrosh sipas preferences dhe kjo vlen per te gjithe shfletuesit.

Katroro, kur shkoj te PPU nepermjet telefonit me Chrome si shfletues shof PPU ekzakt sic e ke postuar ne foto.
Kur futem me FF56 shikoj PPU sime poshte:FF56
Me opera 12 dhe IE11 me del si me poshte:Opera12
Ne te dyja rastet shfletusi theret PPU desktop, gjithsesi faqja shfaqet ndryshe. Me sakte i mungojne kollonat ne te djathte qe duhet te shaqeshin atje ku jane pikepyetjet.

ff56 i sapo instaluar duket ne rregull

Me FF cdo gje eshte ne rregull. Problemin e kam me Opera12 dhe IE11. Merakun per zgjidhje e kam me shume per operan se ate perdor me shpesh.

opera

ndersa ie11 nuk e gjej ne playstore

Opera e fundit eshta e bazuar ne Chrome (seshte gje tjeter vecse klonim i chrome). provoje me Opera 12.18 qe eshte e bazuar ne Presto.

hidhi nje sy ketij diskutimit ketu: me sa duket opera 12 nuk suportohet mire nga platforma

nese s’te pelqen chrome, varianti me i mire duket firefox. c’ne me opera 12? ca avantazhi sheh?

I vogel, i shpejte, jo gllaberues monster memoreje, eshte shfletuesi me i mire qe kam kur perdor nje laptop me linux. E perdor prej vitesh dhe eshte si puna e atyre xhinseve te vjetra qe nuk ndahesh dot.

Kjo eshte Opera 48 ne Windows 7

Rendering me sa di une e ben me te njejten librari si Chrome

edhe mua, tek kompjutri i vjeter, krahu i djathte nuk duket, duket vetem kollona kryesore, ndersa tek laptopi gjithshka normale.

1 Like

Cpo ndodh me peshkun? Dhe ju lutem hiqeni ate sfondin e zi se po me duket sikur jam ne PS.