Fëmijët pakësohen, të moshuarit shtohen, të rinjtë ikin

kjo eshte si rezultat i internimeve masive ne Gjermani dhe Angli. Per deshtaket nuk ka vend ne Shqipri!

1 Like

shkabes I bie mbi supe detira historike e shtimit te popullsise se shqiperise :smile:

Kjo tregon se ai vend ka shprese!

vend i falimentuar, me njerez te falimentuar, e te ardhme deshtake