Filmi “Ndërkombëtarët”, ironia therëse si tek “Njeriu ynë në Havanë” i Graham Greeen

http://www.pasqyre.al/te-gjitha/filmi-nderkombetaret-ironia-therese-si-tek-njeriu-yne-ne-havane-i-graham-greeen

2 Likes

Urime!
Ide shume e bukur!
Uroj te ndergjegjesohen albanistanasit mbi keta “zota” te rreme qe krijojne.
Derisa te ndergjegjesohen dhe te kuptojne, qe per Shqiperine duhet te vendosin shqiptaret dhe qe shqiptaret te majte apo te djathte qofshin ata, duhet te punojne sebashku,deri atehere do te shikohen dhe trajtohen si indianet e Amerikes nga spanjollet,francezet,portigezet apo anglezet.
Deri atehere per mua jane albanistanas jo shqiptare.

1 Like