Fjalet hartim dhe projektim

A mund te barazohen ne perdorin fjalet hartim dhe projektim?

po si jo . fal eres se re e te arte qe pas 97- tes dhe reformave revolucionare ne arsim
ky barazim do te germezohej ne kete forme …
detyre klase projektim rreth temes - pranvera .
detyre shtepije : tema , projektim- figura e nenes !
dhe ngjajshmeria
Hartimi -projeksioni i pikes ne hapsire
apo hartim - aksionomtria e bllokut urbanistik

Jooo, nuk mund te barazohen, se kane kuptime te ndryshme.

barazohen, barazohen, megjithmen barazohen, vetem se duhet me gjet venin se ku.

1 Like

1 Like