Foto e ditës: Dalja e parë në publik


#1

Fëmijët takojnë për herë të parë elefantin e lindur 4 javë më parë në Kopshtin Zoologjik të Pitsburgut.

Foto: Pittsburgh Zoo


#2

Ja nje lajm i rendesishem, faleminderit Pjer.


#3

Cfare problemi ka zeqir? Cfare te bezdis kaq shume sa te besh ironi 2 lekshe?


#4

Ma ka ngjitur kete semundje Manjola, ajo eshte e para qe komenton per Pjerin, asnje problem nuk kam me ty.:v:


#5

Po ç’ne Manjola te te ngjisi smunjen Zeqiro, ajo eshte e Palloshit, ndersa ti sikur nuk je me te.
Lajmi ne fakt Blendo, eshte per nje rubrike tjeter :grinning: por jo per kollonen kryesore.


#6

Po ku t’i veme fotografite mo Pjer? Apo ta kthej ne tekst qe ta lexojme foton?


#7

@zeqir Mendoj se mund ta ushtrojme respektin, ndaj njeri tjetrit dhe hapesires ketu. Eshte gje e bukur.


#8

Po te mos kisha respekt per antaret e blogut nuk do isha ketu, ndonjehere edhe çoku e teprojme, peace.


#9

:smiley:

Djema, jeni te lire te diskutoni per/mbi/nen/perreth Pjerit tek diskutime te lira. Ne fakt aty mund te diskutoni edhe per gjera te tjera te cilat nuk i perkasin nje teme te caktuar.


#10

po ngambrapa Pjerit, a mund te diskutojme?


#11

Ne rregull Blendo, por mendoj se do ishte me me interes nje lajm e foto nga kopshti zoollogjik i Tiranes.


#12

Mrapa meje i modho, ka vetem bubullima dhe arome bitumi e perzier me nafte :grin:


#13


#14

#15

Aaa shpirti vogel ca i miiiil :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation: sa do doja te isha aty ne ato momente :heart:


#16

Bubullin ke shkembi I kavajes -qenka shkruar per ty :blush:


#17

Ne video duken bukur por kur i viziton ne realitet elefantet kane qejf Te leshojne bubullima si ato te Pjerit .


#18


#19


#20

Elefantet jane te mire.