Foto e ditës: Devetë në shkretëtirë

Ky imazh i fotografuar nga George Steinmetz është konsideruar si një ndër më të mirët e vitit 2005. Qysh atëherë është përdorur në kopertinën e NG versioni turk në një shkrim mbi shkretëtirat dhe në shumë revista të tjera dedikuar udhëtimeve, natyrës dhe shkencës. Imazhi krijon iluzionin e gamiljeve të para horizontalisht, por në fakt është fotografuar pingul mbi to. Hijet e gamiljeve që zgjaten në perëndim janë më të dukshme sesa kafshët vetë që përzihen me ngjyrën e rërës. Fotoja është shkrepur në Oman. George Steinmetz fluturon me një velë me motor e cila peshon 45kg.

2 Likes

c’eshte me ju
o shoke keshtu
vitet tutje
ju tehu

Kjo mendoj se eshte foto e dites.
Momenti kur CNN po behej gati te shpallte fituesin ne garen per kongres ne shtetin e Georgia-s.
Shikojini fytyrat e vrerosura te “gazetareve” te Clinton News Network.:grinning::grinning::grinning:
Ska te paguar nje foto e tille.

:joy: Ama me cfare kenaqeni dhe ju. Ore, do ju hyje juve ndonje dollaro ne xhep apo, te rroje partia?! :smiley: @ACDC

2 Likes

Mua me kane hyre shume $ ne xhep qe nga Janari.
Megjithate nuk ka gezim me te madh kur shikon Mero Bazet e Amerikes te veremosur.

mos te kan hy nga xhepi ngambrapa?!
(i pantallonave :stuck_out_tongue:)

Kjo nuk eshte foto e dites ngaqe nuk lejohen fotot.

P.S. kerkoj falje qe dola jashte teme. Blendi mund ta fshije komentin tim.

Ashtu si Hiillarise nuk do t’i falej nje gje e tille,kurse Trapit i falet,se trap hesapi,ashtu edhe ACDC i falet te dale nga tema,se trap eshte,kurse ty ne te falet.Pastaj lere te gezoje pak i shkreti,nuk e shikon sa i eksituar eshte nga fitorja ne Georgia.Ve bast qe i ka rene me dore duke pare lajmin te CNN-i dhe nuk e kq zene gjumi tre nete.

1 Like