Foto e ditës: Kamioni - Pishinë

Për shkak të të nxehtit, punëtorë në Raze, Turqi konvertojnë rimorkion e kamionit në një pishinë për fëmijët. Para se të mirëpresë të vegjlit, burrat i bëjnë provën përfundimtare “pishinës mbi rrota.”

Getty Images/Muhittin Sandikci

2 Likes

Gje origjinale. Tregon se si per t’u argetuar nuk eshte nevoja per shume para por per fantazi dhe vullnet.

Ajo mushamaja qenka lidhur me duket tek ansorja aty, se perdryshe pesha e ujtit do ta terhiqte.

Une kam bere njehere ballkonin pishine ketu e shume shume vite me pare. Biles nuk harrova me i hedh dhe kripe ujit, lol

Uje kripe nxehte – kenaqesia e jetes

Te marrin shembull Kubanezet per kreativitein.

1 Like

Brado, Po ç’kreavitet te kene kubanezet, kur ç’do gje e kane shteterore. Atyre ju punon me shume instiktet, jo mendja, dhe s’kane faj.

Po tavolinen e bukes shteterore e kane o Pjero ?

1 Like

Tavolinen jo, por buken po.

Po ato kane nevoje per Tavoline mo Pjer se spo thote njeri qe u mungon buka , po thone qe u mungon seksi .

E paske lexu vertikalisht artikullin. Atyre iu mungon vendi, vendi i seksit, dhe jo seksi, tecilen e bejne dhe mrapa murit te kafenese.

Me trashe , ate po them dhe une pra , edhe Turqve u mungon pishina dhe bojne kamionin pishine , dmth qe Kubanet te marrin shembull nga turqit dhe te behen me kreative ne gjendjen e vendit.
Sipas teje pse u qakan ato pra per vendin ? Prapa murit te kafese vend i mire me duket , je kontradiktor Pjer.

dmth kubanezet duhet te pallojne me kreativitet ne kabinen e kamionit Liaz qe prishi murin e ambasades amerikane ne Havane.

Po shyqyr qe me kupto njoni mo vlla se kto smushin fare :joy: Se mos u qante Iljazi qe pallonte shamikuqjen ne gabine te kamionit . Jam mrena temes admin.

A ha, e kuptova shabllon thenien tate, e morra te shkeputur ngar konteksti i ter fjalise. Ketu jam me ty, qe duhen marre shembull per krijimtarine e vendit te qejfit :grin: kujdo lloj qejfi, jo vetem atij te seksit.

1 Like

Cili do te ishte vendi i sajuar me kreativ per te pire nje gote vere Pjer?

Pse ke turp tja besh pyetjen me troc ?

Si troc me… per veren e kisha une. Jo qofte birra siper arkes :stuck_out_tongue_winking_eye: He Pjer…

He Pjero…

Vendi me i shkelqyer per te pire nje gote vere, do te qe buze detit, mundesisht tavolina dhe stolat ne det, kembet ne det, peshku buze detit, 2-3 metra larg ne zgare, nuk ka te paguar.