Foto e ditës: Parada gay në Brazil

Marshuesit marrin pjesë krenarë në një paradë të komunitetit LGBT në Sao Paolo, Brazil. /19 Qershor 2017

Burimi: Cris Faga/Shutterstock

Kane qejfin e vet , plus qe qenkan dhe krenare , dhe pse u dashka sjelle ketu si lajm ?

I la Dojçi me pasoja :smile:

Reni,

Nga halli, togfjalën e shkurtuar LGBT, e marrim nga interneti dhe e përdorim pa teklif në shqip si përfaqsuese të grupit “Lesbike-Homoseksuale-Bi(dy)seksuale-Transeksuale”, ngaqë gjenia lokale ende s’i ka gjetur të barazvlershmen…
por sidoqoftë, e njejta gjeni ka arritur të përdorë fjalën shqip “bashkësi” në vend të asaj “komunitet” !

P.S: ajo fjala tjetër në titull “krenarë” është krejt e tepërt… të shumtë, pse, jo! të shlirtë po ashtu… m’qejf hajde-de… por krenare?? nga e sheh krenarinë në foton e mësipërme?

Po nga komuniteti I peshkut na ka nderuar ndonje me pjesemarrje?

Po pra, po hajde mushja menjen te barazlargumve qe dune ti barazojne te dy palet me zorr. Si thote dhe ai baba imagjinar ke barsaleta, keta te PD-se nuk jane gay, jane bq-re.

Pastaj skeni faj, ashtu si jeni katandis neper mitingje, kushdo qe mbledh dy njerez ne shesh ju duket gej si ne foto.

pse xixe ne e kemi ekuivalentin perendimor te LGBT, e famshmja TVLS (tavelalasone), biles e jona ka kuptim me te gjere qe perfshin edhe kundeshtaret e LGBT, si psh ADCD tvls qe eshte n’hall t’modh fort se islamiket do t’i zhdukin filmat baxhella te Hollivudit.

Jo vetem ne Brazil! Deri ne Meke! https://www.accredited-times.com/2017/06/20/join-lbgtq-community-march-mecca-solidarity-muslims/ … and beyond.

i kane qejf me muskuj thone per socialistet :)) shif komentet po sbesove :))

ja edhe ne shqiperi dalin hapur me krenari ne aktivitete politike
ja psh ne nje aktivitet te partise socialiste
ja shiko