Foto panoramike e stadiumit të Shkodrës

Stadiumi Loro Boriçi në Shkodër, 5 shtator, 2016, para ndeshjes me Maqedoninë, e cila u zhvillua në dy ditë për shkak të stuhisë së shiut.

1 Like

Nga celulari faqja duket shkelqyshem. Hapet shpejt dhe formati eshte sh mire. Me likes this

nuk u doli betoni qe i kane ato hapesirat ? apo si puna e rrugeve qe nuk mbarojne asnje deri ne fund!

1 Like

Bukur … veçse se ajo fushe me shume qendron e lagesht se e thate.

e pse nuk e bene sic duhet, te gjithe te mbuluar, kete stadium keta ?

As une s’e kuptoj kete pjesen e bere me copa.

Simbolizon bedenat e kalase se Shkodres, me thane.