Fshati qe jeton mes malesh

Nje reportazh qe na tregon jeten e veshtire te banoreve te fshatit Vercun te rrethit te Pogradecit. Mjerim, vuajtje, primitivizem vjen ne syte e publikut e pasqyruar ne pamje, intervista e vendosur ne fjalet e banoreve. Te jetosh dhe te prekesh cdo dite kete realitet te ndyre, te perballesh me mungesen e bukes te gojes, me nje rruge qe nuk eshte rruge, qe te izolon nga jeta normale dhe urbane, te perballesh cdo dite me nje migrim masiv. Nje fshat me pontencial per tu bere nje zone turistike, sot vuan mjerimin qe edhe Migjeni do te kishte te veshtire te percaktonte.

Anxheljana Molla

bravo per marrjen e mundimit. reportazhi ka shume probleme (imazhi, audio, muzika) por problemi kryesor eshte narrativa/skenari.

po te fitoje beresha u ben nje rruge te mire dhe skane pse ankohen