Funksionarë dhe përdorues droge?

Emisioni ‘Opinion’ i mbremjes se djeshme, perfundoi me nje shkembim interesant te llojit qe rendom ndodh dhe po aq rendom anashkalohet. Nga jashte studios, ish-kryeministri Berisha e sfidoi Edi Ramen te kryeje nje test droge dhe ne rast se ky do te dilte i paster, Berisha do te pranonte te gjitha akuzat qe Rama i drejtoi gjate ketij emisioni. Rama megjithese refuzoi t’i pergjigjej drejtperdrejte, nenkuptoi se ai qe po kembengul per kete, eshte vete perdorues droge.

Tani, zera ka pasur gjithmone si per Berishen, po sidomos per Ramen por dhe per funksionare te tjere, qe gjate kohes kur kane kryer/kryejne funksione publike kane qene/jane perdorues droge.

Pa u futur ne diskutime specifike per secilin prej tyre, por parimisht: sikur keto akuza te kishin ndonje baze te vertete, a do te perbente ndonje problem per ju? Pse, si, qysh, tek …?


shkembimi ne fjale ndodh ne: 2:27:36

Varet prej droges. Nese quhet droge edhe kanabisi( :smiley: ),atehere jo.
Pastaj ka droga te tjera te cilat rrisin performancen e njeriut, por jo qe shkaktojne detyrimisht varesi ose crregullime sjelljet.