Gëzuar 2017

Ju urojme me shume gezime ne vitin e ri, mbaresi e pune te mira, shendet e te qeshura me lot, relaks e kohe me te dashurit e zemres suaj.

2 Likes

2 Likes

Gezuar 2017!
Gezim,lumturi dhe shendet ne familjet tuaja!

2 Likes

Gezuar o njerez. Me pak sherr ne 2017, e vdekje #rriLindjes

ja gezuar nderrimin e viteve, europa & shqiperia

1 Like

prit mer plak. prit. ke dhe nja gjasht or me u rrit

ps:nga mot gezuar ty. familjes tende e gjith te dashtunve te tu

1 Like

Gezuar te gjithve, si gjithmon bereqet e muhabet ju urojm.
Ta bojm adetin sa pa fillu te pirat :slight_smile:

Oooo se mos harroj: Me nje Shqiperi te Lire!

Je suis Istanbul !

  • Hurry up 2016, get the fuck outta here. The worst year by far in a long time. Take the Donald with you if you can. There is still time. Please.
1 Like

:beers: nga mot​:champagne:

Peshq te mire e peshq te keqinj, paqe✌🏻️

Ska peshq te keqinj, por peshq te medhej e te vegjel :wink:

Gezuar Vitin e Ri 2017!

Gezuar per shume vjet .ndersa e sotmja duket e turbulluar e ardhmja do te jete me e mire .si ka thane I lumi jezu krisht.
Matthew 24:8
All these are but the beginning of the birth pains.

Po lere Biblen e kaurrit me Alba. Na cito nje cike ate Kuranin turkoshake! :grin::stuck_out_tongue_winking_eye: (mos e merr seriozisht kete te fundit, ty te ngacmoj nje cike.)

Per shume vjet g’zuer!

2 Likes

Ishalla 2017 e merr me vete kete kriminelin

Gezuar dhe atyre qe s’kane drita e qe kushedi e lexojne kte koment kur t’u vijne

2 Likes

Kuranin se kam lexuar megjithese thone si vellau I vogel I judaizmit e krishterimit disa pjese I ka identik me biblen .
Romans 8:18
18 For I consider that the sufferings of this present time are not worth comparing with the glory that is to be revealed to us.

http://www.gazetatema.net/web/2017/01/01/edi-rama-parisi-uron-ne-shqip-nga-harku-i-triumfit/