Gëzuar 2019!

1 Like

Gezuar per shume vjet!
Romans 13:11-12 Besides this you know the time, that the hour has come for you to wake from sleep. For salvation is nearer to us now than when we first believed. The night is far gone; the day is at hand. So then let us cast off the works of darkness and put on the armor of light.

Gezuar 2019-n! Make albania great again! Korinthians-12-14🙋

Proverbs 1:7,
: "The fear of the LORD is the beginning of knowledge, but fools despise wisdom and instruction

po noi reportazh per çmimet sot, a ka ?
apo gezuar me barkun bosh :sleepy:

Perralla1:8ball:
Desimtaret e jehovait
Trima,sokolat e malit
Me zezak e me evgjite
Albësë ju pren fuqitë
Eeeeeeeeee ooo!
Bikooooozzz ,

Po mire edhe sot e keni gjet te sherroheni per idjotsira politike? Nuk ke prane gruan per keto pune, per tu sherruar per lengun pa ynyre te gjelit ose sherbetin e thartum te bakllavase?

1 Like

Gezuar te gjitheve Vitin e Ri - perfshire ata me te cilet kam bere debate.

1 Like

Matthew 6:26-34 New King James Version (NKJV)

26 Look at the birds of the air, for they neither sow nor reap nor gather into barns; yet your heavenly Father feeds them. Are you not of more value than they? 27 Which of you by worrying can add one

Gezuar! Te keni shendet dhe ishalla ca me shume mend kete vit. Ndajini gjerat e rendesishme (shendeti, familja) nga te tjerat dhe kushtojini kohe me shume te parave se gam-gam per politike s’ju jep as buke as shendet, vetem ju ngre tensionin.

alba, ti e di qe une nuk di anglisht, keshtu ke harxhuar kohen kot ketu,
do ishte me e vlefshme, ta sillje ne shqip ate pasazhin,

Shikoni zogjtë e qiellit, sepse nuk mbjellin, nuk korrin dhe nuk mbledhin në hambare; megjithatë Ati juaj qiellor i ushqen ata. A nuk keni më shumë vlerë se ata? 27 Cili prej jush, duke u shqetësuar, mund të shtojë një

Pjer, eshte pjese nga paragrafi me estetik i Librit, gjithashtu edhe etik. Nuk diskutohet edhe logjik. Per jo per ke eshte i pjerdh nga trute nga epoka ngambrapa.

Vini re zogjtë e qiellit: ata nuk mbjellin, nuk korrin dhe nuk mbledhin në hambare; megjithatë Ati juaj qiellor i ushqen. A nuk vleni ju shumë më tepër se sa ata? Dhe cili nga ju, me gjithë kujdesin e tij, mund t’i shtojë shtatit të tij qoftë edhe një kubit të vetëm? Pse shqetësoheni për veshjen tuaj? Vini re si rriten zambakët e fushës: ata nuk lodhen dhe nuk tjerrin; dhe unë, pra, po ju them se Salomoni vetë, me gjithë lavdinë e tij, nuk ishte veshur si ndonjë nga ata. Tani nëse Perëndia e vesh kështu barin e fushës, që sot është dhe nesër hidhet në furrë, vallë nuk do t’ju veshë shumë më tepër ju, njerëz besimpakë? Mos u shqetësoni, pra duke thënë: “Çfarë do të hamë ose çfarë do të pimë, ose me çfarë do të vishemi?”. Sepse janë paganët ata që kërkojnë të gjitha këto gjëra; Ati juaj qiellor, pra, e di mirë se ju keni nevojë për të gjitha këto gjëra. Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t’ju shtohen. Mos u brengosni, pra, për të nesërmen, sepse e nesërmja do të kujdeset vetë për vete. Secilës ditë i mjafton pikëllimi i vet - Mateu 6:26-34

1 Like

flm, per shpjegimin, te dy, ne fakt e kisha lexuar kete pasazh, eshte nje nga shprehjet me famoze te jezuit,

s’ka perse e kemi per detyre!
Por gjithashtu e kemi per detyre te themi qe je fare apsajt me kete shprehje famoze. Kete desh te thote indirekt me lezet edhe Alba, pranej e solli, te tregoje qe ti nuk je famoz, megjithse ke hudh ne tuç komunizmin dhe shok Enver.

Pjer kape kte, si shenje e kontributit tend per çlirimin e popillit shqiptar nga komunizmi:

Ca keni gatuar per dje/sonte/neser (varet kur ju bie Vitiriu)?

Gezuar te gjithe Vitin e Ri, te djathte qe priren majtas, te majte qe anojne djathtas, te barastundur qe tunden majtas jashte dhe djathtas brenda, I Mothi qe qendron i patundur ne istikam ne Olimpin e tij mbifelor, ku mund te ngjeshet pak per t’i bere nje bythe vend te nderuarit Pjer. Gezuar edhe dy njeshave, Shkabes dhe Karentit. Uroj te merren me shume me femra kete vit dhe te qeshin me shume, ose mjafton te merren me femra, se hareja e luimturia vjen vet me pas.

Kjo Bebe Rexha nuk thoshte dot “Happy New Year, gezuar “ kur mbaroi ate interpretim seksi te “Imagine”? Harbute njerez shqiptaret, pa pike miresjellje. Duken emigrantet. :joy: