Gezuar festat

xmas baubbles 2

Te pakten te urojme njeri tjetrin. Si te doni, me shpoti, ironi, dashuri, miresjellje, etj. Ndoshta arrijme te marrim dhe pikenisje ndermjet nesh per tu shprehur urimet te dashurve dhe njohurve tane. Gezuar festat peshq pa uje ne akuarium

3 Likes

Coffee time, :coffee:, from my house to urs lol. :christmas_tree:

3 Likes

Faleminderit Moza, gjithashtu dhe ty. Putting Christmas back on coffee mugs! Faleminderit president!

2 Likes

https://youtu.be/Jb21nbiM5Ls

Gezuar Krishtlindjet!

2 Likes

zhardin, si mund te gezohesh per ditlindjen e nje personi qe mendon se nuk ka ekzistuar?

apo menja gjo e modhe, sipas Manjoles. menja megjithmen osht gjo e modhe Manjola.

Une s’gezohem vecanerisht, por kam parasysh qe te tjeret mund te gezohen sepse per ta ka ekzistuar. Besoj, jo mendoj.

SI dhe mendja me te vertete qe duhet te jete e madhe dhe ti, qe grricesh pambarimisht me anonime te internetit, duhet ta dish mire kete, apo?

1 Like

zhardin, menje menje kjo dynjo, thote megjithmen Manjola.

Hajt gezuar edhe ti se ke nge me sa shoh :smiley: ciao

hajde menje hajde, thote Manjola (dmth mos hajde megjithmen, hajde pa men fare, neqoftese do me ardhe me men tamom, dmth me men women)

That’s right ! :face_with_hand_over_mouth::christmas_tree::evergreen_tree:

iku mesnata ,mbaroi pritja. darka pa fund,por dreka do jete akoma me keq. 5 kile te shtuara ne 24 ore. :rofl: gezuar krishtlindjet.

Hyra në supermarket te gjithe po thoshin Merry Christmas jo Happy Holidays sic thoshin deri vjet. Edhe punonjesit Merry Christmas!
Njerezit në pune po ashtu Merry Christmas me krenarine me te madhe.
Dhe kjo nje në shtet ultra liberal si Massachusetts.
Mediat e majta sic duket kane pranuar humbjen,pasi kane deklaruar “nuk ka egzistuar War on Christmas “…
Hajde genjshtra hajde!
A thua se kemi jetuar në shpelle keto 15 vjetet e fundit.

Faleminderit presidentit Trump per kurajon!
Welcome back Merry Christmas,bye bye Happy Holidays!

1 Like

zertyuilkjhgfdfghjkl

ne fakt eshte njesoj, sepse fjala Feste vjen nga fjala FE (religion). pra festat jane ne thelb te lidhura me fene, sido ta thuash shprehjen.

ta do menja qe njesoj eshte (ta do menja = me t’lon menja)

1 Like

Fête
fê-t’
s. f.
Jour consacré à des actes de religion ; cérémonies par lesquelles on célèbre ce jour.

nga nje nga fjaloret me te mire te fregjishtes qe quhet Le Littré (édition 1873-1874).

latin cl.–fée⁠ ⁠⇾⁠ ⁠fée, féetaud, féerie (⁠ ⁠⇾⁠ ⁠féerique, féeriquement) • fatum.

Gezuar Saturnalia dhe Yule!