Gezuar Krishtlindjen Shqiptare

Mateu 22:37-39 Albanian Bible (ALB)

Dhe Jezusi i tha: ““Duaje Zotin, Perëndinë tënde me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd dhe me gjithë mendjen tënde”.
Ky është urdhërimi i parë dhe i madhi.
Dhe i dyti, i ngjashëm me këtë, është: “Duaje të afërmin tënd porsi vetveten”.

Dhe se me vonese gezuar krishtlindjen dhe festat, kudo qe jeni Shqiptare…!

krishtlindje - gezuar festat - shqiperia - 25 dhjetor - festa e diellit