Gëzuar Pashkët

Gjithë Anëtarëve të PPU, Gëzuar dhe me Shëndet Pashket. Paqe, Begati e Lumturi në Shtëpitë Tuaja!

1 Like

Gezuar njerez

nga mot dhe ty gezuar i dashur

gezuar edhe ty manjola, edhe po nuk u gezove per Pashket, gezonju qe arrijme gjithsese ta risjellim ne maje te “DIskutime telira” kete teme kaq te rendesishme per hyrjen ne Evrope dhe perzgjedhjet e ardheshme.