Gezuar Pashket

Nese Krishti nuk asht ringjalle, atehere feja jone asht e kote.
Shen Pali
Me Shnet Pashket!

5 Likes

Letra e parë e drejtuar Korinthasve (1 Co 15,17)

1 Like

Gezuar Pashket! Ringjallja e Krishtit nenkupton vdekjen e Egos qe duhet te ndodhe brenda njeriut, e cila pasohet me ringjalljen e koshiences se Krishtit, e me pas dhenien e vetes ne ndihme te njerezimit.

1 Like

Gezuar pjeter, rrofsh

1 Like

Në fakt krejt e kote

Shikoni video e mauro biglino

1 Like

Gezuar te gjitheve atyre qe e festojne.

1 Like
1 Like

«Vi mando un affettuoso saluto, con grande affetto ve lo auguro per tutto ciò che fate. Che abbiate un felice lavoro, di andare avanti, di superare avversità, di vedere la vita con occhi belli perché la vita è molto bella, però bisogna saperla vedere in modo bello. Prego per voi, vi chiedo di pregare per me e vi do la mia benedizione nel nome del Padre, del Figlio e dello Spirito Santo. Ciao!».

Un messaggio semplice e di amore che gli utenti hanno deciso di condividere in rete tramite per scambiarsi gli auguri.


Per dite Pashke ca fetare Shqiptare e krahasojne Homoseksualizmin me Kancerin dhe mbajne qendrim me radikal se Papa i Romes.
http://oranews.tv/article/lgbti-ne-shkolla-syrtari-kanceri-nuk-mund-te-pranohet-si-vlere

gezuar pashket prape

Mirë e kanë. Nuk jemi popull homo

Gezuar Pashket. Pamje nga Manastriri i Ardenices.
image

faleminderit Janullatos.

Eshte metafore .pavaresisht nga trials e tribulations of today e mira do te triumfoje .interesant eshte fakti se lufterat uria semundjet ne bibel referohen si dhimbjet e lindjes metafore qe diku e perdor edhe engelsi pothuaj 2000 vjet me pas duke e pershkruar violencen si dhimbjet e lindjes te nje shoqerie te re.

Te them te drejten Manastiri i Ardenices eshte njesoj sic e kam lene ne 1991.

Duhet te jete vene dore tek kjo kulla e bardhe.

Nashti Qisha e Re e stermadhe Lexhendare, mu ne mes te Tiranes, qe ka ndertuar Janulla me duket si fallco e shume Greke. Me vjen keq qe Qisha e mbijetuar Komunizmes perballe ish Muzeut te Natyres, ngjitur me fushat e qymyrit, eshte braktisur dhe gjithe vemendjen e ka marre kjo Gerdalla e re me ngjyra shkelqyese e Janulles.

duhet te jete ndertuar thjesht per te zene truallin ne pronesi, nje injorance ndertimi mu ne bash te vendit. Kushedi a zhbehen dot budallalleqe bombastike si ajo kishe ne kryeqytet.
Qendrat me te vogla administrative duhet te jene plot me simotra te kesaj .

Ka bere dicka te pakten .erioni na dha haberin e gezuar se do ndertonet edhe qisha e shen prokopit ,xhamia me e madhe ne Balkan po ashtu .po harrin suksese shume te medhaja populli yne :blush:

1 Like

Kena ene byrazerat e Erdoganit qe do ndertojne nje super xhami mu ne bash te vendit me 4 minare.
@Alba2265 Janullatosi ka bere shume ne fakt ne qytetet e Shqiperise per sa i perket qishave lokale, ket ne tirone e ka bo Quditshem dhe me elemente Janullatos Narcisist.
Janulla per mua tek kisha e Shen Prokopit fuhet ti kish hudh lekat por se bon se eshte qishe me te kaluar shqiptare e pa elemente Grek por Vlleh.

1 Like

Ndonje haber se u ngrit nje community college psh qe pregatit technicians per industrial maintenance,robotics ,cnc etj sikur nuk po vjen nga vatani .