Gezuar Vitin e Ri peshq

1 Like

image

me virus dhe ky…

me mire te themi qe fillon nje epoke e re, jo viti i ri,

njeriu i Neandertalit ka hy ne nje epoke te re; vijne gjithnje epoka te reja, por njeriu i Neandertalit eshte po ai njeri me lesh qe lexon libra. Me lesh, pa lesh, bereqaves librin si ta kesh.

ky eshte interpretimi me i bukur qe kam degjuar i kesaj kenge.
Auld Lang Syne - The Choral Scholars of University College Dublin - YouTube
2020 ishte annus horribilis por s’do te thote se ishte i pari e as do te jete i fundit…
Dhe Jezusi duke u përgjigjur u tha atyre: ''Ruhuni se mos ju mashtron ndokush!
5 Sepse shumë do të vijnë në emrin tim, duke thënë: “Unë jam Krishti” dhe do të mashtrojnë shumë njërëz.
6 Atëherë do të dëgjoni të flitet për lufta dhe për ushtima luftash; ruhuni të mos shqetësoheni, sepse të gjitha këto duhet të ndodhin, por ende mbarimi nuk do të ketë ardhur.
7 Do të ngrihet, pra, popull kundër populli dhe mbretëri kundër mbretërie; do të ketë zi buke, murtajë dhe tërmete në vende të ndryshme.
8 Por të gjitha këto gjëra do të jenë vetëm fillimi i dhembjeve të lindjes.
9 Atëherë do t’ju dorëzojnë në mundime dhe do t’ju vrasin; dhe të gjithë kombet do t’ju urrejnë për shkak të emrit tim.
10 Atëherë shumë do të skandalizohen, do ta tradhëtojnë njeri tjetrin dhe do të urrejnë njeri tjetrin.
11 Dhe do të dalin shumë profetë të rremë, dhe do të mashtrojnë shumë njerëz.
12 Dhe, duke qenë se paudhësia do të shumohet, shumëkujt do t’i ftohet dashuria;
13 por ai që do të ngulmojë deri në fund do të shpëtohet.,