Gjenetika në shkollë

Do ishte interesante të dinim sesi është bere kjo matje e iq. Nëse matja nuk është më material gjenetik, atëherë ka pak vlerë, pasi mund të jetë subjektive.

Një nga grafiqet niste nga iq 50 e mbaronte me 120, as gomari s’duhet të ketë iq 50 :slight_smile:

1 Like

Me keto rezultate te IQ shqipot burgaxhinj duhet te shpallen te pafajshem on grounds of insanity :joy:

Zemra e disa pellasgeve duhet te jete thyer kur mesojne se raca hyjnore iliro pellazge e ka IQ me te ulet se jevgjit e arapise :joy:

Varet nga sistemi I matjes dhe matesi

do kenë matur kushërinjtë e albës,kapos dhe shkabës!:smiling_face_with_three_hearts:
shqipot nuk janë budallenj,përkundrazi. por problemi i tyre kryesor është kompleksi i poshtësimit. ky nuk i lë të ecin përpara.

Ne si popull kemi talent per gjuhe te huaja (pervec jonida maliqit)…ndoshta ngaqe te gjitha gjuhet e botes kane rrjedh nga pellazgjishtja. :turkey:

2 Likes

Peshku s’na qenka analizuar :joy:

Dmth fakti se prinderit e te njejtit brez ne fjale, qe jane rritur ne te njejtat klasa, qe kane te njejten kulture, te njejtat kerkesa nga femijet, nuk qenkan hic koeficient ne ekuacion… bir…