Gjykata urdhëron SHISH të deklasifikojë dokumente të arkivës së ish-Sigurimit

Ku mund te gjejme nje kopje digitale?

BIRN me gjase do ta publikoje.

Nje ligj thote keshtu, nje ligj tjeter thote ashtu! E gjithe kjo fale ndihmes qe na kane dhene juristet perendimore gjate 25 vjeteve! Ne fakt ligji i deklasifikimeve te sekreteve shteterore duhet te percaktonte QARTE, SHKURT, KUPTURSHEM, kategorite e dokumentave sekrete dhe kohet e mbajtjes sekret! Ne vend te kesaj kemi gjithe kete katastrofe ligjesh qe na (i) kane futur idiotet parellinj te botes anglo-saksone!