Gjyqtari i Apelit, 47 mijë USD pagesë për konsulencë ligjore nga vëllezërit Balili

Gjatë një hetimi paralel të vitit 2015, gjyqtari Petrit Aliaj deklaroi se kishte punuar si konsulent ligjor për vëllezërit Balili gjatë vitit 2005 dhe ishte paguar 47 mijë dollarë prej tyre. Të dhënat e deklaruara nga gjyqtari i Apelit, Aliaj dhe aktet hetimore që lidhen me burimin e kësaj pagese pritet të bëhen pjesë e dosjes së hetimit pasuror për familjen e Balilit, i cili është shpallur në kërkim ndërkombëtar prej majit të vitit 2016 për veprën penale të trafikimit të lëndëve narkotike.

Me ne fund, mesimet e VQ po i zbatojne dhe gjyqtaret :yum:

E shef qe dhe VQ ja ka rilindur…

Konkretisht cilin mesim te VQ?

Mesimin kur flas per nje kurban, per te justifikuar nje investim apo akumulim.

Ta ka degjuar fjalen.

Librin e Palloshit nuk e kam lexuar Gjembo, sikunder mendoj se edhe ai nuk e ka lexuar VQ. Jane te tjere ata qe e kane lexuar, dhe une uroj qe ai te behet kurban per nje investim te madh, siç kane vepruar çifutet dhe anglo-saksonet.