Guna që mund punën

Na myten ciniket, sikur te njejten energji ta harxhonin ne kahun qe kryetari i bashkise propagandon qofte dhe me fasade do ish ky vend kopsht me lule.

imagjino pas fitores se LIIB, me gjithe ato mijera jete qe u vrane kryesisht gjak i ri, te ishe ne gjendje te vazhdoje paqesisht e me korrektesi politike perpjekjet per te ringritur vendin, perballe nje rezistence cinike kaq korrozive tek disa shqiptare sic ta ilustron vete realiteti sot (per te mos thene perballe nje aktiviteti realisht destruktiv, deri kriminel)

Ja eri mamit prape doli bllof , kshu eshte kur te marton mami , do gjesh rruge te tjera te mashtrosh.

http://www.syri.net/politike/48334/foto-fondacionit-shqiptaro-amerikan-sqaron-si-na-e-vodhi-autoresine-e-pazarit-te-ri-rama-veliaj/

Artikulli i Ardianit dhe ky artikulli ketu i Syri.net, jane tamam per Gaia, qe e ka qejf Erionin :grinning:

e fshiva komentin