Hapen klasat e para në gjuhën shqipe në Artë

3 Likes

dite e arberit po vjene

1 Like

Lajm shume i mire!
Per hajer na qofte!

1 Like

kujdes moj anila, se rrezikon koken

janë kurse të shqipes,dhe jo klasa shqip në shkolla! se shqipja,as si mësim ne kurse private nuk lejohej.
në athinë mund të kete më shumë nxënes shqiptare se në një qytet shqiptar,dhe një kurs me 20 veta është një vrimë në ujë.

shpresoj qe dikur te behet mesim i detyruar ne shkolle,me censura dhe provime.