Hëna kapak floriri (“First man” – film amerikan me regji të Damien Chazelle)


#1

#2

tjeter bashkepunim me Ryan Gossling
Arritja e filmit le ta mendosh si nje gjetje e mire


#3

Ryan Gossling (alias ‘kokelaker:grinning:) eshte perfect në rolin e tij: si fytyre-pa-shprehje qe eshte, korespondon në menyre të shkelqyer me karakterin qe regjizori ka dash ti jape Armstrong-ut, në ate periudhe të jetes se tij.


#4

duhet te jete ne net si film amerikan qe eshte keshtuqe besoj e shoh se shpejti :slight_smile:


#5

Po po, s’ka as dy jave neper kinemate e USA (por dhe në Europe sapo ka dale).


#6

ahaha … e mbaj mend debatin per lakren dhe Gossling


#7

deleted /fshire


#8

deleted /fshire


#9

http://www.gazetadita.al/foto-flamuri-shqiptar-qe-shkoi-ne-hene-me-apollo-15/