Historia e patreguar e roberve gjermane te Luftes se Dyte Boterore ne Shqiperi

1 Like

Gjembo,

Ci ke keto histori me turiste gjermane, dhe kampe perqendrimi naziste?

ça ka ndodhur mor aman?? gjermani i fundit na paska ikur në 51-n e jo në 44-n! edhe detin nuk e paskan pëlqyer! turista mali!

Materiali ishte interesant, dhe do ta uroja autorin per kete pune hulumtuese.