Historia tragjike e pushkatimit të poetit Trifon Xhagjika


#1


#3

Kontradikta e nje periudhe te tere historike ne dy fraza te vetme te nje trakti anti-komunist:

image

dhe

image


#4

Stalker je tu pergju se ç’jom duke thon un ne nje teme me 5 seri Merre me lëng se mishi u mbaru!: