Hoteli me 5 yje në Barcelonë u pagua 2 herë – nga Fusha dhe Bashkia e Tiranës

Se vetingu zoterie…

po ç’eshte ky artikull mor amani, korrupsion me 570 euro , ppfff,
te flasesh per miliona, siç flitet ketu poshte, po , ia vlen ;