Ide per biznes?

Bashkia e Tiranes ka nxjerre njoftim per grant per te rinj nga mosha 18 deri ne 30 vjec granti eshte 5 milione leke te vjetra sektoret per biznese ku mund te jepet granti jane ( per me shume informacion klijkoni linkun https://www.tirana.al/artikull/njoftim-publik )Po te ishit ju palikant cafre ideje apo biznes plani do te aplikonit?Me duhen ide nga ju.

1.5 Aktivitete Biznesi të Pranueshme

Aktivitetet e pranueshme për biznes janë nga sektorët e mëposhtëm, përkatësisht:

  • Bizneset rurale;
  • Turizmi;
  • Teknologjitë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK);
  • Industria Tekstile;
  • Shërbimet;
  • Artizanati;

Dmth ti do qe ne te te japim ide qe ti te fitosh grantin? :joy::joy:

:sunglasses: :sunglasses:

Pjeri ka ide, Pjeri eshte misherimi i idese absolute te Hegelit.

Vetem se i duhet karburant per te prodhuar ide.

projekt i Bashkise se Veliajt me fonde publike!!! po pse fonde publike per te ngritur biznese private? jo se ka dhe private qe kontribuojne me grante ne te mire te publikes, gje qe sikur ben sens ne drejtimin e duhur…

Kjo ide famoze per te trajnuar te rinjte si te behen biznesmena me fondet e bashkise duhet te jete hedhur nga ndonje mendje e re e ndritur sepse si shpjegohet sintaksa trashanike e projektit:
"PROGRAMI I NXITJES SË PUNËSIMIT TË BIZNESIT RINOR.”

ja kane bere naften te majtes si KM gjigand, si pasardhesi i ardhshem zoti fotozheniku kryebashkiak

me keto lloj komentesh antiPS qe ben vazhdimisht Stalkeri ka per t’ja bo naften Peshkut, e me duket se mbas tij do t’ja bej naften edhe une, sepse te vetmet diskutime pa lidhje me politiken jane temat muvi te Stalker.

Mire e keni kte punen e naftes vallaj. Ja po te shifni dhe makinat me benzine , te gjitha po kthehen me gaz… Kur iki nga cerriku per me elbasan rri sa here me dore ne zemer me kto taksite me gaz , ngaqe thojne se plasin tu ec…

a mos u sekuestru qaj jahti Atik abey -? Sa e pat cmimin ?

nje ide pozitive do te ishte krijimi i nje organizate me pensioniste per pastrimin e qytetit dhe kontrrollin e saj, ku te mos lejonin abuzuesit te hidhnin mbeturina ne rruge dhe ambjent.
ata fare mire mund te paguheshin lire dhe me bono-ushqimi,

Shit fiq ose behu politikan. As ke nevoje per NIPT as leshon kupon kur te mbushin xhepin dhe as i deklaron te ardhurat.

Pensionistet duhet te mobilizohen dhe tek kodrat e parkut ne Tirane.

Bashkia ka gjithmone nevoje per me shume fotografe. Ne mos me rroge, PPP. Mund te promovosh turizmin duke i bere foto Velise. E ke te sigurte 5 melonshin.

1 Like

investo per hapsiren virtuale, hap blogje per emigrante qe kan pa bote me sy (kan honger neper restorante te planetit, jane la me breke te tejdukeshme indu ne brigjet e lumit te shenjte Gang, kan gjujte per mish thiu ne stepat e Amerikes qe eshte si shpirt etj) e pranej kane nje barre mend, jane plot me ide per drejtimin e shtetit, dhe keto ide i japin nga celulari ul mbi porcelanin e nevojtores alla frenga duke dhi me breket mbi gjunje.

kush nderton helika te ndryshme, eshte i fituar, sepse helikat mund ti perdoresh kudo, per energjine nga era, nga ujti, per fresk, per kompjutra, per helikoptere, per gjeneratore, etj, etj,

Edhe per t’i bere fresk te gjatit.

1 Like

palloshi do leka, jo fresk