Iku dhe Serbia. Po ne?

http://www.syri.net/op-ed/53273/iku-dhe-serbia-po-ne/

Ne kemi pjerdhur qe ne 1944-en…me dy pushime te shkurtera ne 1992-96 dhe 2005-2009.

We are next. Shembull nga putinka