Iku edhe princeshë Leia

Forca qofte me ty

1 Like

U mundua ta vriste Xhon Belushin por nuk ja doli.:grinning:
RIP Carrie Fisher!

Sa keq,
Tani I vdiq e ema…

t’ju ken lon uraten plako po ku e shef ti qi istvudin s’ e do poplli se o antikomunist ?

Populli e do por nuk e do elita e Hollivudit.
Se dyti ke ngaterruar temen.
Kjo teme eshte per gje tjeter.

shifem mire foton ACDC te kuptoç qe kjo teme eshte TEMA anti, vetem se ka i difekt t’vogel tek kerthiza.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Nuk e ke pare “Star Wars”, shkaba? :frowning:

1 Like

Ne kohen e enverit ishte e ndaluar. Plus qe eshte film amerikan, shkabua ka alergji nga usa :wink:

1 Like

Sa keq nene e bije
Nje ne prag e nje ne dere
Plasen si shende me vere :frowning:

Iku edhe princeshë Leia

e pisomes ky sikur eshte rrit me princeshe Leian … e kam thon s’rrihet me ket njeri ne jeten reale

1 Like

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Une e kam pare ne vitet 90 por per mua mbetet nga ato klasiket pamvaresisht tematikes.

1 Like

Ske pse te sforcosh veten e jetosh ne demokraci, respektosh te drejtat e njeriut e pronen private. Llogjika jote moniste te ndalon te dalesh nga bunkeri ku ke lindur :wink:

1 Like