Ilir Meta, profili i presidentit të ri të Shqipërisë

Pse lodhemi duke bere reforma per demokraci ne vend, kur zgidhjen e paska Meta :slight_smile:

“Nëse Fatos Nano [kryetar i Partisë Socialiste dhe ish-kryeministër] i lindur në mes të Tiranës e kaloi me sukses burgun politik, burgu do të ishte më i lehtë për mua, i lindur mes maleve dhe do të më motivonte të çoja më përpara LSI-në dhe të mbroja demokracinë e vendit tonë,” tha Meta.

per kyt moster duhet litari, jo burgu

Artikulli, ishte permbledhje e atyre qe jane thene me pare, veç zgjedhjen e Metes si President pse nuk po e japin, apo nuk eshte zgjedhur akoma, pazare.

1 Like