Industria e bimeve mjeksore

Qeveria merr seriozisht vetem hashin dhe hishin

variko, kjo qeveri budalle dhe e paafte, nuk e di se nga bimet mjeksore mund te perfitohen mbi 200 milion euro ne vit, ja seç thote specialisti i kesaj fushe;

" … Bazuar në këto rrugë konkrete, besojmë se brenda 8 -10 viteve:
a) Mund të arrihen 200 milionë Euro eksporte nga 45 milion në 2018,
b) Mund te sigurohen 43 000 vende pune me kohë të plotē nga 12 500 që janë sot.
c) Shtesa e fondeve në buxhet nga shteti do të jetë shumë e limituar.
Masterplani është një studim konkret, i bazuar në resurset tona njerëzore dhe natyrore,
por edhe në përvojën që kemi fituar në rreth 3 dekada që menaxhojmë këtë industri…"

nuk bohet Shqiperia me Pallosher e kalamoj , o varikoooo.

" … Mbi 65% e sherebelës që hyn në SHBA është e markës “Made in Albania“, ndërsa industria sot shënon jo vetëm investitorë shqiptare, por edhe një numër të konsiderueshëm investitorësh të huaj amerikanë, turq, gjermanë edhe italianë…"

E di shume mire, pasi njoh njerez qe shesin sherbele me shumice, por rama do easy money, me droge, jo bime mjeksore

tv, e radiot, mund te japin nje ndihme ne kete drejtim, duke dhene emisione per bimet kurative, me perkthim anglisht apo frengjisht.

Sikurse i sjellim ato miliona ashtu na i marrin ata te cileve ua shesim me ane te produkteve farmaceurike dhe suplementeve qe shiten neper farmaci.
Pa zhvillim te bizneseve perpunuese nuk ka zhvillim, argate do mbesim.

po kjo dihet Albano, e kane thon te paret , para shum viteve;